TV og Internett

Telia er leverandør av TV og internett til borettslaget.

Abellund har inngått en avtalen Flex Premium 100. Du kan lese mer om hva som inngår i denne avtalen her. Kort oppsummert gir denne kollektive avtalen tilgang til en grunnpakke med TV-kanaler, 50 poeng som kan benyttes for tilvalg av kanaler, samt internett med hastighet 100/100 Mbit/s. Dersom noen ikke ønsker TV, er det mulig å erstatte TV med 750 Mbit/s nedlastingshastighet i stedet.

Merk at opplastingshastigheten ikke vil være 100 Mbit/s før deler av anlegget er oppgradert, samt at antennekontaktene i leilighetene er byttet. Dette vil skje i løpet av første halvår 2022.

Den kollektive avtalen belastes felleskostnadene, og er spesifisert på den månedlige fakturaen du får fra OBOS slik at denne kan benyttes som dokumentasjon for de som får utgifter til bredbånd refundert fra arbeidsgiver.

Den enkelte kan bestille ekstra hastighet til rabatterte priser hos Telia. Priser for ekstra hastighet finner du ved å logge inn på https://www.telia.no/login/.

Ta kontakt med Telia kundeservice dersom du har spørsmål om fakturering eller ved tekniske problemer.

Ingen må gjøre inngrep i kabel-tv-anlegget som å skru av dekselet på antenne­kontakten og foreta om- eller tilkoblinger. Slike inngrep vil kunne forårsake forstyrrelser på signalene til andre beboere og i verste fall forårsake ødeleggelser i kabel-tv anlegget.

Beboerinformasjon Flex Premium 100 _ Abellund.pdf